Royal Wings

Activiteiten

De omgeving van het Royal Wings hotel is een extra reden om het hotel te bezoeken. De directe omgeving is namelijk gebergte en natuur. Het centrum van Antalya is goed bereikbaar per openbaar vervoer of taxi. Het ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van het hotel. Het centrum van deze levendige stad is tot na middennacht gezellig. In de grote bazaars van de stad kun je echt van alles vinden.

Een tip als het gaat om leuke souvenirs voor een goedkope prijs. Ook Turkse lekkernijen zijn goed vertegenwoordigd in de bazaars. Wat je nog meer kunt doen in de buurt van het hotel lees je hier.

Turkse specerijen

Op de meeste markten en bazaars van Turkije kun je naast kleding ook lekkere kruiden en traditionele specerijen kopen. In de buurt van het hotel, op nog geen halve kilometer ligt de Kundu Bazaar. Hier kun je leuke winkeltjes bekijken, maar ook heerlijke Turkse kruiden en specerijen kopen om mee naar huis te nemen. Kun je thuis nog eens een gerecht namaken! Leuk om een dagdeel rond te lopen.

De mooiste witte stranden van Turkije

Als je op vakantie gaat naar Turkije en je boekt je verblijf bij Royal Wings Lara hotel, dan mag een bezoek aan het strand echt niet ontbreken tijdens je vakantie. Het parelwitte strand is zo mooi en de helderblauwe water is zeer uitnodigend om een duik in te maken. Gelukkig heeft het hotel ook een eigen stukje strand, waar je van ligbedden en parasols gebruik kunt maken. Bovendien heeft het hotel zijn eigen strandbar, zodat je naast zonnebaden ook kunt genieten van een drankje. Verder is het leuk om over de boulevard te wandelen.

Zandsculpturen bewonderen in Turkije

Niet zo ver van het hotel, op ongeveer 8 kilometer ligt Sandland. Hier worden tentoonstellingen gehouden van artiesten die kastelen van zand bouwen. Niet alleen kastelen, maar andere prachtige zandsculpturen. Elk jaar wordt er een thema aan de tentoonstelling gegeven. Je kunt voor € 6,- de tentoonstelling bewonderen en kinderen mogen zelfs voor de helft naar binnen. Ze zijn vrijwel dagelijks geopend, maar kijk van tevoren wellicht even op internet of vraag bij de receptie van het hotel naar meer informatie.

Een dagje shoppen in Antalium Premium Mall

Turkije heeft best wat winkelcentra en zeker in toeristische gebieden. Zo ook in Lara. Je kunt naar winkelcentrum Antalium Premium Mall om een dag te winkelen. En je kunt gewoon van het hotel lopen, want het ligt slechts op 600 meter van het resort! Zo kun je gemakkelijk even heen en weer lopen. Kijken hoe je de winkels vindt, eventueel daar een hapje eten. Maar gewoon beetje etalage shoppen kan natuurlijk ook. Hier zijn vaste winkelprijzen en kun je niet zoals in de bazaars af gaan dingen.

Met dolfijnen zwemmen

Altijd al een keer dolfijnen van dichtbij willen zien? Op ongeveer 10 kilometer van het hotel heb je een dolfinarium waar je dolfijnen kunt ontmoeten, maar zelfs met ze kunt zwemmen als je wilt! Er zijn ook gedurende de dag dolfijnenshows. Het is echt een dagje uit voor het hele gezin. Het dolfinarium is elke dag geopend, dus ook met slecht weer kun je hier naartoe! Zwemmen met dolfijnen is echter niet goedkoop, maar wie weet kun je ervoor sparen, want het is wel heel bijzonder!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 793 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen