Royal Wings

All inclusive faciliteiten

Hotel Royal Wings Lara houdt zich aan een All Inclusive formule. Dit houdt in dat je de hele dag onbeperkt kunt eten en drinken. Dit doe je eigenlijk in het buffetrestaurant, dit is het hoofdrestaurant van het hotel en zit in je All Inclusive pakket. Ontbijten doe je tussen 07.00 en 10.00 uur. Gasten die later willen ontbijten, mogen dat ook nog tussen 10.00 en 11.00 uur doen. Lunchen gebeurt tussen 13.00 en 14.30 uur. En voor het avondeten kun je in het buffetrestaurant tussen 18.30 en 21.00 uur terecht. Het hotel houdt rekening met de kleintjes. Er is een speciaal gedeelte voor kinderen in het buffetrestaurant. Deze is tussen 18.00 en 19.00 uur geopend.

Je kunt ervoor kiezen om in één van de à la carte restaurants te gaan eten. Erg lekker, maar houd er rekening mee dat je hier apart voor moet betalen en dat je een reservering van tevoren moet hebben. Als je midden in de nacht honger hebt, kun je tussen 0.00 en 07.00 uur terecht voor een middernachtsnack. Of probeer overdag een keer de patisserie uit. Deze is geopend tussen 16.00 en 23.30 uur. IJsjes of andere snacks kun je bij verschillende bars halen in het complex van het hotel. Dit kan tussen 12.00 en 16.30 uur. Bovendien mag je de hele dag onbeperkt lokale (non-) alcoholisch drankjes drinken. Versgeperste sappen, roomservice en import champagne zijn tegen betaling, net als eten in de à la carte restaurants.

Gezelligheid en activiteiten zijn er voldoende in het Royal Wings Lara hotel. Je kunt meedoen met sporten in de ochtend of ga bijvoorbeeld een potje darten. Het animatieteam verzorgt ook dagelijks een programma waar je je aan kan sluiten. Er is een aparte kidsclub voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Hier worden leuke spel- en sportactiviteiten voor kinderen georganiseerd. Vaak worden er in de avonden voorstellingen gegeven. Dit zijn professionele dans- of muziekshows. Een paar keer in de week is er ook disco of livemuziek of thema-avonden. Het hotel heeft een eigen soort kermis met onder andere een draaimolen en trampolines.

Lekker zwemmen doe je in de zwembaden van het hotel. Er is een groot zwembad waar je heerlijk kunt dobberen of ga in het zwembad met de glijbanen. Dat zorgt voor plezier! Ze hebben vier glijbanen in het resort, dus er is er vast wel eentje die je aandacht trekt. Rondom het zwembad kun je gebruik maken van de ligbedden en parasols. Speciaal voor kinderen is er een kinderbad, die 35 centimeter diep is. Daarnaast heeft het hotel ook een waterpark met maar liefst negen glijbanen!

Ultiem ontspannen lukt natuurlijk alleen op een plek waar je tot rust kan komen, je lichaam en geest volledig kunt laten reinigen. En welke plek is nu beter dan in een spa- en wellnesscentrum? Je kunt namelijk in het Royal Wings Lara hotel verschillende behandelingen ondergaan zodat je je weer helemaal fris voelt. Ga in het Turkse bad of ontspan je in de sauna. Er zelfs een relax kamer, waar stilte heerst en je een boek kunt lezen. Tegen betaling kun je je laten masseren of een lichaamsbehandeling boeken.

Het is duidelijk dat hotel Royal Wings Lara een prettig verblijf wil voor haar gasten. Voor jong en oud wordt er gekeken wat voor activiteiten er georganiseerd kunnen worden en ze jou, als gast, een onvergetelijke vakantie kunnen geven! Het eten wordt dagelijks verzorgd en je mag zoveel nemen als je wilt. Voor optimale ontspanning boek je je verblijf bij hotel Royal Wings Lara!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 793 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen