Royal Wings

All inclusive faciliteiten

All-inclusive formule

Gasten verblijven bij Royal Wings Lara op basis van de All-inclusive formule. Hiermee eet en drink je de hele dag in het hotel, al het eten in het hoofdrestaurant is inbegrepen in de prijs. Daarnaast kun je eveneens heerlijk eten bij een van de vier andere à la carte restaurants, maar hier dien je wel apart voor te betalen. Hier kun je onder meer genieten van gerechten uit de Turkse keuken, Aziatische en Italiaanse keuken. Het eten en drinken wat is inbegrepen in de all-inclusive formule is wat je gebruikt in het Royal Hoofdrestaurant, oftewel het buffetrestaurant, en bij de negen barren en snackbar van het hotel. Ook de snacks bij Royal Bistro Restaurant vallen onder het all-inclusive pakket.

Buffetten en snacks

In het Royal Hoofdrestaurant begin je je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet, wat tussen 7:00 uur en 10:00 uur wordt geserveerd. Het lunchbuffet vindt hier eveneens plaats tussen 13:00 uur en 14:30 uur en voor het dinerbuffet kun je hier terecht van 18:30 uur tot 21:00 uur.
Daarnaast kun je eveneens terecht voor diverse snacks bij een van de acht food corners in het hotel, waar je onder meer ijs, koffie en gebak, fruit, döner kebab, pizza en wafels vindt. De food corners zijn dagelijks meerdere uren geopend. Verder kun je genieten van snacks bij verschillende barren in het hotel, zoals de snackbar aan de kust.
Ook vind je op het terrein van het hotel een Turkse Tent, waar je onbeperkt kunt genieten van traditionele Turkse hartige gebakjes en snacks, zoals pide en gözleme, die hier van 12:00 tot 16:30 uur verkrijgbaar zijn.
Mocht je willen eten op je hotelkamer en gebruik willen maken van roomservice, dan dien je daar wel apart voor te betalen. Maar er is kortom de hele dag en nacht genoeg gratis eten en drinken te verkrijgen in het hotel.

Il Patisserie en Royal Bistro Restaurant

Bij Il Patisserie vind je een uitgebreide selectie aan cakes en desserts van 16:00 uur tot 24:00 uur. Il Patisserie bevindt zich op de etage van de Lobby.
Als je ervan houdt om wat langer uit te slapen, dan kun je bij het Royal Bistro Restaurant tussen 10:00 uur en 11:00 uur alsnog terecht voor je ontbijt. In dit restaurant worden eveneens de hele nacht snacks geserveerd, voor het geval je midden in de nacht trek hebt. Je kunt hier van middernacht tot ’s ochtends 7:00 uur terecht.

Entertainment en waterpark

Eveneens inbegrepen als je all-inclusive verblijft in Royal Wings Hotel is de toegang tot het Aquapark bij het hotel, waar je gebruik kunt maken van de aanwezige zwembaden, lazy rivers, en de negen verschillende glijbanen. Bovendien beschikt het hotel zelf ook over vier zwembaden en glijbanen en kun je gebruik maken van de ligbedden en parasols rondom de baden.
Verder kun je meedoen met de sportactiviteiten die in het hotel worden georganiseerd, waaronder diverse sportactiviteiten in het zwembad en de ochtendgymnastiek.

Drankjes aan de bar

Zoals je verderop op deze website meer in detail kunt lezen beschikt het hotel over negen verschillende barren en eveneens een snackbar, waar je gedurende de dag en nacht terecht kunt voor snacks of drankjes. Lokale (niet)-alcoholische drankjes zijn onbeperkt verkrijgbaar onder het all-inclusive arrangement, zodat je hier de hele dag gratis gebruik van kunt maken. Voor versgeperste sappen of champagne dien je wel apart te betalen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 593 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen