Royal Wings

Boeken

Lekker een vakantie boeken met alles er op en er aan? Niet meer uren op zoek naar een lekker restaurant? Niet meer hoeven te vechten om een ligbedje op het strand of aan het zwembad? Volop activiteiten in en rondom het hotel? En onbeperkt eten en drinken? Wat zoek jij nog meer voor op vakantie? Want dit is allemaal te vinden in Hotel Royal Wings Lara in Turkije!

Als jij geld wil besparen, dan kun je hieronder alle reisaanbieders met elkaar vergelijken en bekijken wat het best bij jouw wensen past! Wanneer je wilt gaan is afhankelijk van wanneer je vakantie hebt, met hoeveel mensen je gaat en wellicht ook wel van welk seizoen er bij je past. Van april tot oktober ben je verzekerd van mooi weer en in de maanden juli en augustus kan de temperatuur flink oplopen. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende seizoenen en wellicht kun je daarna beter een keus maken voor jouw vakantie!

Het vakantieseizoen begint in april en dat heet dan ook gelijk het laagseizoen. De temperaturen gaan langzaam omhoog. Dit laagseizoen loopt tot half juni. De meivakantie is dan ook bijna, dus mensen beginnen na te denken over hun vakantie. De zwembaden gaan rond deze periode weer open na een winterperiode. De temperaturen liggen gemiddeld rond de 23 graden. Het zeewater moet echter nog wel opwarmen, want die is op dit moment nog maar rond de 17 graden.

De drukste vakantieperiode is het hoogseizoen. Dit valt samen met de schoolvakantie van de kinderen en loopt van half juli tot halverwege augustus. Dit zijn de warmste temperaturen van het jaar, want gemiddeld is het dan maar liefst 34 graden. Het zeewater is erg warm en ligt rond de 26 graden. Houd rekening met veel zonneschijn, dus smeer je goed in!
Direct na het hoogseizoen begint het midden seizoen. Dit loopt van half augustus tot begin oktober. Het weer is nog erg lekker (rond de 26 graden) en zwemmen in de zee is zeer aangenaam (25 graden). De zon heeft het zeewater in de zomermaanden flink opgewarmd, dus daar kun je in september en oktober nog van profiteren.

Aan het einde van oktober begint het naseizoen. De meeste mensen zijn al op vakantie geweest, want de schoolvakanties zijn echt voorbij. Het is er minder druk, maar temperaturen liggen nog rond de 24 graden.

In de winter dalen de temperaturen echter wel een stuk. Het is niet heel erg koud in dit seizoen, maar er kan wel flinke regen vallen. Dat zou nog wel eens een verrassing kunnen zijn! Wel is deze periode ideaal als je puur voor geschiedenis, cultuur en architectuur gaat en je van de natuur houdt. Want dan zijn er best wel wat plaatsen in de buurt waar je naartoe kunt gaan of lekkere winderige strandwandelingen kunt maken. De temperatuur daalt naar een graad of 15. Houd ook rekening dat niet meer alle faciliteiten van hotels open zijn. Informeer daarnaar als je wilt boeken.

Als je weet wat je wilt, kun je op deze pagina bekijken welke reisaanbieders er allemaal zijn. Met hoeveel personen wil je gaan? Wanneer is je vertrekdatum? Wat is je maximale prijs? Voldoet het aan jouw wensen? Dan is het tijd te boeken! Op naar Royal Wings Lara Hotel in Turkije!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 593 (incl. vlucht en transfer)
Corendon
v.a. € 647 (incl. vlucht en transfer)
Tjingo
v.a. € 790 (incl. vlucht en transfer)