Royal Wings

De reis

Vanuit Nederland gaan er directe vluchten naar het internationale vliegveld van Antalya. De vlucht duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. In Nederland heb je meerdere vliegvelden waarvandaan je kunt vliegen, zoals Eindhoven, Amsterdam Schiphol en in het hoogseizoen zelfs vanuit Groningen en Maastricht. Vliegtuigmaatschappijen als KLM, Transavia, Corendon en Tui vliegen je die kant op.

Als je je reis met een reisorganisatie boekt is het voordeel dat je op de luchthaven in Antalya wordt opgewacht. Je gaat dan met een shuttlebus naar het hotel en je hoeft zelf geen vervoer meer op het vliegveld te regelen. Vaak is dit inbegrepen als je een totaalpakket boekt. Bij een All Inclusive vakantie is dit nog wel eens het geval. Informeer hier nog even naar als je wilt boeken.

Vanaf 14.00 uur kun je je inchecken bij het Royal Wings Lara Hotel. De medewerkers staan voor je klaar om je een prettig verblijf te beleven. Kom je eerder dan 14.00 uur aan? Dan kun je gerust even je bagage bij de receptie laten staan. Geniet alvast van een drankje of verken het terrein. Het personeel neemt ook uitgebreid de tijd om je alvast kennis te laten maken met hun All Inclusive concept en legt je uit welke faciliteiten er allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Op de dag van vertrek dien je je weer vóór 12.00 uur uit te checken.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 793 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen