Royal Wings

De reis

Het reizen naar Royal Wings Hotel Lara

Jaarlijks kiezen vele reizigers vanuit Nederland en België als hun zomervakantiebestemming voor Turkije vanwege de prachtige stranden, het warme klimaat en de vele historische plekken die dit land rijk is. Zelfs gedurende de wintermaanden is het hier al regelmatig zonnig en zijn de temperaturen aangenaam.
Lara is een kleine plaats die op ongeveer 15 km van het internationale vliegveld van Antalya ligt. Vanaf het vliegveld is het een korte rit per taxi of bus naar het Royal Wings Hotel. Je vliegt vanaf Nederland rechtstreeks naar Antalya in een vlucht die ongeveer 3 uur en 50 minuten duurt. Transavia vliegt vanaf zowel Amsterdam als Eindhoven rechtstreeks, terwijl je met Corendon vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Maastricht direct kunt vliegen. Verder kun je met Pegasus en SunExpress vanaf Schiphol rechtstreeks naar Antalya.
Antalya heeft een tijdsverschil van 2 uur met Nederland gedurende de winter. In de zomer is het tijdsverschil 1 uur. Alhoewel er regio’s van Turkije zijn in het zuidwesten van het land tegen de grens met Syrië aan waar naartoe reizen wordt ontraden, is de Turkse Rivièra en daarmee Antalya een veilige regio en kun je hier zorgeloos op vakantie.

Visum

Sinds 2 maart 2020 hebben Nederlanders die Turkije bezoeken voor toeristische doeleinden geen visum meer nodig indien het bezoek voor een periode van maximaal 90 dagen is.

Valuta

De Turkse Lira wordt overal in Turkije geaccepteerd, maar je kunt op sommige plaatsen, met name in de grote steden ook met Euro’s of Amerikaanse dollars betalen. De wisselkoers zal echter vaak niet erg gunstig zijn. Turkije is relatief goedkoop vanwege de lage koers van de Lira. Houd echter rekening met het feit dat handelaars de prijzen vaak op proberen te drijven. Afdingen is dan ook gebruikelijk.

COVID-19 reisadvies voor Turkije

Houd er bij alle bestemmingen binnen Turkije rekening mee wat het reisadvies voor dit land is ten tijde van je reservering in verband met de COVID-19 situatie. Deze kan periodiek wijzigen, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste reis- en visuminformatie voordat je een reis naar de Turkije boekt. Voor de laatste informatie kun je terecht op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.
Daarnaast kan het zijn dat het hotel in verband met genomen social distancing maatregelen bepaalde aanpassingen zal doen ten aanzien van activiteiten of voorzieningen vanwege het maximum toelaatbare aantal gasten op elk moment, dus houd daar rekening mee.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 593 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen