Royal Wings

Eten & Drinken

In het hoofdrestaurant van het hotel, ook wel het buffetrestaurant genoemd, kun je ontbijten, lunchen en dineren. Hier kun je op vaste tijden van de dag je onbeperkt eten. Het ontbijt staat voor je klaar tussen 07.00 uur en 10.00 uur. Voor gasten die extra willen uitslapen is er gelegenheid om tussen 10.00 en 11.00 uur nog te ontbijten. De lunch wordt geserveerd in het hoofdrestaurant tussen 13.00 en 14.30 uur. Het diner kun je tussen 18.30 en 21.00 uur eten. Daarnaast is er voor kinderen een speciaal kinderbuffet tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bovendien heeft het hotel naast een buffetrestaurant ook nog vier drie à la carte restaurants, een snackbar, patisserie en een heel aantal bars. De volgende à la carte restaurants zijn aanwezig in het Royal Wings Lara hotel:

Gondol Restaurant

Dit is een Italiaans specialiteitenrestaurant. Voor heerlijk Italiaans eten moet je hier wezen. Tussen 18.30 en 22.00 uur kun je hier terecht.

Sahan Restaurant

Dit Turkse restaurant serveert je unieke smaken in traditionele Turkse gerechten. De openingstijden zijn van 18.30 tot 22.00 uur.

Bamboo Garden

Dit Oosterse restaurant laat je een keuken ervaren die je nog niet kent. Heerlijk eten! Het restaurant is tussen 18.30 en 22.00 uur geopend.

Deep Sea Restaurant

Dit heerlijke Mediterrane visrestaurant serveert verse vis gevangen uit de Middellandse Zee. Geopend tussen 18.30 en 22.00 uur.

De à la carte restaurants zijn dagelijks voor je geopend. Helaas vallen deze restaurants niet in het All Inclusive concept. Je dient hier zelf voor te betalen. Zorg ook dat je van tevoren reserveert, want ze zijn nogal populair. Ook geldt er in de à la carte restaurants een dresscode. Mannen moeten een lange broek aan en met slippers word je niet toegelaten.

Je kunt naast eten ook in de negen verschillende bars van het hotel terecht om drankjes te drinken. De volgende bars kun je vinden in het hotel:

Sky Lobby bar

Tussen 17.00 en 24.00 uur kun je hier terecht voor een drankje terwijl je van het uitzicht geniet.

Piano Lobby bar

Terwijl je van je drankje nipt, wordt je muziek gehoor getest door pianospel. Je kunt hiervan genieten tussen 08.00 en 24.00 uur.

Zwembad bar

Livemuziek, cocktails, zon. Allemaal terwijl je bij het zwembad ligt. Tussen 10.00 en 24.00 uur kun je hier in de zomermaanden van genieten.

Strandbar

Terwijl je op het strand ligt, heeft het Royal Wings Lara Hotel ervoor gezorgd dat je voor een drankje niet terug naar het hotel hoeft. Tussen 10.00 en 16.30 kun je ook hier drankjes drinken.

Kust Snackbar

Aan de kust een klein hapje eten? Dat kan tussen 12.30 en 15.00 uur in de snackbar aan de kust.

Amfi bar

In de amfi bar kun je tussen 10.00 en 21.30 uur terecht voor een drankje.

Giddy Disco bar

Voor de nachtbrakers is er in de discobar een drankje beschikbaar. Gooi je voeten van de vloer en neem een drankje. Geopend van 23.45 uur tot 02.00 uur.

Bowling bar

Tijdens het bowlen is het wel fijn om wat te kunnen drinken tussendoor. Tussen 16.30 en 24.00 uur kun je hier terecht voor een hapje en een drankje. Bij het bowlingcentrum kun je trouwens ook tafeltennissen en plaatsnemen in de gameroom.

Gossip bar

De bar zegt het al… even een praatje, beetje roddelen, beetje kletsen. Dat kan in de late uurtjes, tussen 24.00 en 07.00 uur. Hier kun je ook een middernachtsnack bestellen.

Daarnaast is er nog een patisserie voor de lekkerste koekjes en cakejes. Een Turkse tent is beschikbaar voor Turkse hapjes, zoals gebakjes, pizza en andere hapjes met deeg. Er zijn ook nog acht foodcorners op het terrein waar je terecht kunt voor sandwiches, ijs, pizza, wafels, kebab, fruit en nog veel meer.

Buffetrestaurant

Voor het ontbijtbuffet, lunch en diner onder het all-inclusive pakket kun je terecht in het buffetrestaurant van Royal Wings Hotel. Hier wordt tussen 7:00 uur en 10:00 uur het ontbijt geserveerd. Ook voor de langslapers is hier nog de mogelijkheid voor een ontbijt tussen 10:00 uur en 11:00 uur. Het lunchbuffet vindt plaats tussen 13:00 uur en 14:30 uur. Het dinerbuffet is beschikbaar in het hoofdrestaurant van 18:00 uur tot 21:00 uur.

Snackbar aan de kust

Als je tussen de maaltijden door wat trek hebt terwijl je aan het strand ligt, dan hoef je niet terug te lopen naar het hotel, maar kun je daar tussen de middag van 12:30 uur tot 15:00 uur terecht bij de snackbar voor diverse snacks en kleine maaltijden.

Strandbar en zwembadbar

Ook voor een drankje hoef je het strand niet te verlaten en te vrezen dat je aangename plekje op een strandstoel door iemand anders wordt ingenomen. Bij de strandbar van Royal Wings Hotel kun je namelijk vrijwel de gehele dag tussen 10:00 uur en 16:30 uur terecht voor een drankje naar keuze.
Daarnaast kun je ook aan het zwembad uiteraard voorzien worden van een drankje bij je stoel. De zwembadbar serveert onder andere heerlijke cocktails en is tijdens de zomermaanden geopend van 10:00 uur tot middernacht.

Lobby Bars

Het hotel beschikt over twee Lobby Bars, waar je eveneens terecht kunt voor een drankje, namelijk de Sky Lobby Bar, die geopend is van 17:00 uur tot 24:00 uur, en de Piano Lobby Bar, waar je tussen 8:00 uur en 24:00 uur kunt genieten van jouw favoriete drankje.

Bowling Bar

Als je wel zin hebt in een potje bowlen, dan heeft Hotel Royal Wings Lara ook de beschikking over een heuse bowling bar, waar je naast bowlen kunt genieten van video games, tafeltennis en uiteraard een hapje en drankje tussen 16:30 uur ern 24:00 uur.

Barren voor de late uurtjes

Het hotel beschikt over drie barren voor als je iemand bent die ’s nachts actief wordt en graag geniet van een praatje en een drankje, uiteraard met inachtneming van de geldende COVID-19 voorzorgsmaatregelen.
De Amphi Bar is overdag geopend van 10:00 uur tot 21:30 uur voor diverse drankjes.
Bij de Giddy Disco Bar kun je terecht voor een lekker avondje uit met dansmuziek en een gezellig drankje tussen 23:45 uur en 02:00 uur.
De Gossip Bar is meer voor als je gezellig wilt bijkletsen met vrienden of vriendinnen onder het genot van een of meer drankjes. En hier kun je als je wilt de hele nacht doorhalen, want de bar is geopend van middernacht tot 7:00 uur ’s ochtends.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 593 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen