Royal Wings

Eten & Drinken

In het hoofdrestaurant van het hotel, ook wel het buffetrestaurant genoemd, kun je ontbijten, lunchen en dineren. Hier kun je op vaste tijden van de dag je onbeperkt eten. Het ontbijt staat voor je klaar tussen 07.00 uur en 10.00 uur. Voor gasten die extra willen uitslapen is er gelegenheid om tussen 10.00 en 11.00 uur nog te ontbijten. De lunch wordt geserveerd in het hoofdrestaurant tussen 13.00 en 14.30 uur. Het diner kun je tussen 18.30 en 21.00 uur eten. Daarnaast is er voor kinderen een speciaal kinderbuffet tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bovendien heeft het hotel naast een buffetrestaurant ook nog vier drie à la carte restaurants, een snackbar, patisserie en een heel aantal bars. De volgende à la carte restaurants zijn aanwezig in het Royal Wings Lara hotel:

Gondol Restaurant

Dit is een Italiaans specialiteitenrestaurant. Voor heerlijk Italiaans eten moet je hier wezen. Tussen 18.30 en 22.00 uur kun je hier terecht.

Sahan Restaurant

Dit Turkse restaurant serveert je unieke smaken in traditionele Turkse gerechten. De openingstijden zijn van 18.30 tot 22.00 uur.

Bamboo Garden

Dit Oosterse restaurant laat je een keuken ervaren die je nog niet kent. Heerlijk eten! Het restaurant is tussen 18.30 en 22.00 uur geopend.

Deep Sea Restaurant

Dit heerlijke Mediterrane visrestaurant serveert verse vis gevangen uit de Middellandse Zee. Geopend tussen 18.30 en 22.00 uur.

De à la carte restaurants zijn dagelijks voor je geopend. Helaas vallen deze restaurants niet in het All Inclusive concept. Je dient hier zelf voor te betalen. Zorg ook dat je van tevoren reserveert, want ze zijn nogal populair. Ook geldt er in de à la carte restaurants een dresscode. Mannen moeten een lange broek aan en met slippers word je niet toegelaten.

Je kunt naast eten ook in de negen verschillende bars van het hotel terecht om drankjes te drinken. De volgende bars kun je vinden in het hotel:

Sky Lobby bar

Tussen 17.00 en 24.00 uur kun je hier terecht voor een drankje terwijl je van het uitzicht geniet.

Piano Lobby bar

Terwijl je van je drankje nipt, wordt je muziek gehoor getest door pianospel. Je kunt hiervan genieten tussen 08.00 en 24.00 uur.

Zwembad bar

Livemuziek, cocktails, zon. Allemaal terwijl je bij het zwembad ligt. Tussen 10.00 en 24.00 uur kun je hier in de zomermaanden van genieten.

Strandbar

Terwijl je op het strand ligt, heeft het Royal Wings Lara Hotel ervoor gezorgd dat je voor een drankje niet terug naar het hotel hoeft. Tussen 10.00 en 16.30 kun je ook hier drankjes drinken.

Kust Snackbar

Aan de kust een klein hapje eten? Dat kan tussen 12.30 en 15.00 uur in de snackbar aan de kust.

Amfi bar

In de amfi bar kun je tussen 10.00 en 21.30 uur terecht voor een drankje.

Giddy Disco bar

Voor de nachtbrakers is er in de discobar een drankje beschikbaar. Gooi je voeten van de vloer en neem een drankje. Geopend van 23.45 uur tot 02.00 uur.

Bowling bar

Tijdens het bowlen is het wel fijn om wat te kunnen drinken tussendoor. Tussen 16.30 en 24.00 uur kun je hier terecht voor een hapje en een drankje. Bij het bowlingcentrum kun je trouwens ook tafeltennissen en plaatsnemen in de gameroom.

Gossip bar

De bar zegt het al… even een praatje, beetje roddelen, beetje kletsen. Dat kan in de late uurtjes, tussen 24.00 en 07.00 uur. Hier kun je ook een middernachtsnack bestellen.

Daarnaast is er nog een patisserie voor de lekkerste koekjes en cakejes. Een Turkse tent is beschikbaar voor Turkse hapjes, zoals gebakjes, pizza en andere hapjes met deeg. Er zijn ook nog acht foodcorners op het terrein waar je terecht kunt voor sandwiches, ijs, pizza, wafels, kebab, fruit en nog veel meer.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 793 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen