Royal Wings

Hotelkamers

Het prachtige Royal Wings Lara hotel telt 467 kamers. Deze zijn verdeeld over tien verdiepingen. Op deze verdiepingen kun je kiezen uit vijf verschillende kamers: de junior suite, de duplex familiekamer, superieure kamers, mindervalide kamers en de koningssuite. Ze hebben allemaal een televisie, airco, telefoon, minibar, gratis wifi, kluisje, balkon met zitje en een badkamer met douche/bad, föhn en toilet. Hieronder lees je meer over de diverse type kamers van het resort.

Superieure kamer

De kamer is geschikt voor twee a drie personen. Er is een tweepersoonsbed en een bank die je tot bed kunt veranderen. Er is een balkon aanwezig.

De kamer is verder niet heel groot, maar heeft het broodnodige. De badkamer heeft een douche/bad, toilet en föhn. Verder heeft de kamer airco, televisie, een minibar, een kluisje, gratis wifi, telefoon.

Junior suite

De kamer is geschikt voor twee tot vier personen. Het heeft een tweepersoonsbed en een bank die je tot bed kan omklappen. Er is een balkon aanwezig.

De kamer heeft een aparte woonkamer. Er is een jacuzzi in de slaapkamer. Verder heeft de kamer airco, televisie, een minibar, een kluisje, gratis wifi, telefoon. Er is een badkamer met douche/bad, toilet en föhn.

Duplex familiekamer

De kamer is geschikt voor twee tot vier personen. Een duplex kent twee verdiepingen. Beide kamers hebben een tweepersoonsbed (ene kingsize en andere queensize). De kamer heeft een balkon.

Beide kamers hebben een badkamer. De ouders’ slaapkamer heeft een douche, toilet en föhn. De andere badkamer heeft een bad, toilet en föhn. Daarnaast heeft de kamer een televisie, airco, een minibar, een kluisje, gratis wifi en een telefoon.

Mindervalide kamer

De kamer is geschikt voor maximaal twee personen. Het heeft een tweepersoonsbed en er is een balkon aanwezig.

Het hotel heeft vier mindervalide kamers. Deze zijn ingericht voor mensen die mindervalide zijn, zodat ze overal goed bij kunnen. De hotelkamer heeft airco, televisie, een minibar, een kluisje, gratis wifi, telefoon. Er is een badkamer met douche/bad, toilet en föhn.

Koningssuite

De koningssuite is geschikt voor twee tot maximaal vier personen. Het is een grote kamer van maar liefst tachtig vierkante meter! Het heeft twee slaapkamers en een woonkamer. Er is een balkon aanwezig.

De ene badkamer heeft een jacuzzi, aparte douche, toilet en föhn. De andere badkamer heeft een bad met douche, toilet en föhn. De hotelkamer heeft airco, televisie, een minibar, een kluisje, gratis wifi en een telefoon.

Er zijn dus genoeg opties om uit te kiezen welke kamer je zou willen. Dit is deels afhankelijk met hoeveel personen je reist, maar ook afhankelijk welke luxe je zoekt. Daarnaast kun je bij de meeste kamers kiezen of je zeezicht of landzicht wil. Hier betaal je dan ook extra voor. Maar uit de meer dan 400 kamers zit er vast een mooie optie voor jou tussen, die geheel aan jouw wensen voldoet!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 593 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen