Royal Wings

Tips

Als je toch dichtbij Antalya zit, dan is het ook wel leuk om de stad te bekijken. Het centrum van Antalya is namelijk best wel mooi! 🙂

De massages in het hotel zijn erg lekker, maar je kunt ook dichtbij het hotel, in de Kunda Bazaar, ook lekkere massages boeken. Deze zijn wat goedkoper dan in het hotel zelf.

Als je naar dit hotel gaat, boek dan zeker een kamer met zeezicht. Het uitzicht is schitterend!

Maak een rondje door de tuin, die is geweldig. Ook lekker om rustig even een boekje te lezen.

Het Italiaanse à la carte restaurant smaakt fantastisch. Zeer uitgebreid menu en de obers zijn heel vriendelijk. Echt een aanrader!

Voor kinderen een erg leuk hotel. Veel activiteiten en spelletjes waarmee ze zich kunnen vermaken. Maar ook voor volwassenen is er een hoop te doen. Top hotel!
Als er problemen zijn of als je klachten hebt of gewoon wat anders aan de hand is, kun je terecht bij de gast relation. Daar spreken ze vloeiend Nederlands en Duits. Erg handig om je verhaal uit te leggen.

Je hoeft niet per se een auto te huren als je niet heel ver weg wilt. Er gaan genoeg lokale bussen en die zijn ook niet zo duur. Daarvan kun je ook vanaf het hotel het centrum van Antalya in gaan of andere plekken in de buurt. Informeer bij de receptie waar je allemaal naartoe kunt.
Ga een dagje naar Side, erg mooie en historische plaats. Kun je wel een dagje doorbrengen. Daar krijg je zeker geen spijt van.

Als je in Royal Wings Hotel verblijft heb je de keuze uit twee vleugels. Het is sowieso aan te raden, en dit wordt door vele gasten bevestigd, om voor een kamer met zeezicht te kiezen. Het uitzicht is namelijk indrukwekkend. Voor een rustiger verblijf kun je kiezen voor een kamer die verder weg ligt bij het zwembad, dus in de vleugel die het verst weg ligt van het zwembad, aangezien daar het animatieteam ’s avonds de programma’s verzorgd met veel live muziek. Je kunt ook verzoeken om een kamer op een hogere etage.

Aangezien Lara vlakbij Antalya ligt is het aan te raden om deze stad ook te bezoeken, aangezien Antalya bijzonder veel te bieden heeft, waaronder de oude stad Kaleici en de prachtige haven met de vele straatjes met winkeltjes. Verder vind je in Antalya een mooie bazaar uit de 15e eeuw die het bezoeken meer dan waard is.

Alhoewel het eten in het hoofdrestaurant is inbegrepen en er uitgebreide mogelijkheden zijn binnen het All-Inclusive pakket om te eten binnen het hotel, is het aan te raden om ook voor de afwisseling eens een of meerdere van de à la carte restaurants te proberen, die een uitgebreid menu bieden, zoals bijvoorbeeld het Italiaanse restaurant Gondol.

Het openbaar vervoer in Antalya is uitstekend geregeld. Met zowel de lokale busssen als de dolmus (minibussen). De bussen zijn niet duur en je kunt gewoon bij de chauffeur een kaartje kopen. Ook taxi’s zijn in verhouding goedkoop in Antalya, maar het is goed van tevoren een prijs af te spreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Mocht je in het lenteseizoen (maart-mei) naar Royal Wings Hotel Lara komen, dan kan de temperatuur van het water nog wat fris zijn. Het is dan ook aan te raden in die periode een wetsuit te dragen als je hier zwemt, zodat je het minder snel koud zult krijgen en toch van het zwembad en zeewater kunt genieten.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 593 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen