Royal Wings

Tips

Als je toch dichtbij Antalya zit, dan is het ook wel leuk om de stad te bekijken. Het centrum van Antalya is namelijk best wel mooi! 🙂

De massages in het hotel zijn erg lekker, maar je kunt ook dichtbij het hotel, in de Kunda Bazaar, ook lekkere massages boeken. Deze zijn wat goedkoper dan in het hotel zelf.

Als je naar dit hotel gaat, boek dan zeker een kamer met zeezicht. Het uitzicht is schitterend!

Maak een rondje door de tuin, die is geweldig. Ook lekker om rustig even een boekje te lezen.

Het Italiaanse à la carte restaurant smaakt fantastisch. Zeer uitgebreid menu en de obers zijn heel vriendelijk. Echt een aanrader!

Voor kinderen een erg leuk hotel. Veel activiteiten en spelletjes waarmee ze zich kunnen vermaken. Maar ook voor volwassenen is er een hoop te doen. Top hotel!
Als er problemen zijn of als je klachten hebt of gewoon wat anders aan de hand is, kun je terecht bij de gast relation. Daar spreken ze vloeiend Nederlands en Duits. Erg handig om je verhaal uit te leggen.

Je hoeft niet per se een auto te huren als je niet heel ver weg wilt. Er gaan genoeg lokale bussen en die zijn ook niet zo duur. Daarvan kun je ook vanaf het hotel het centrum van Antalya in gaan of andere plekken in de buurt. Informeer bij de receptie waar je allemaal naartoe kunt.
Ga een dagje naar Side, erg mooie en historische plaats. Kun je wel een dagje doorbrengen. Daar krijg je zeker geen spijt van.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 793 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen